Hitvallásunk

Küldetésünk középpontja az ember, alapélménye az érzés, amikor állandó versenyben próbálsz a piacon megfelelő pozíciót elérni, – vagy a már megszerzett pozíciódat megtartani – és ez minden anyagi és emberi erőforrásodat felőröli.

Látunk Téged, a vezetőt, aki folyamatosan tüzet olt, a nap minden pillanatában problémákat old meg, beleteszi az energiát a folyamatok tökéletesítésébe és végül arra nem marad ideje, ami a feladata: kitalálni, alkotni, irányítani és élni.

Látjuk a másik oldalon az ügyfeledet, aki nagyobb ügyfélélményt és sokkal hatékonyabb kiszolgálást kaphatna, ha egy jól működő rendszer állna a folyamataid mögött.

Látjuk eközben a jövő eszközeit (automatizáció, mesterséges intelligencia, IT szoftverek), amik képesek a vállalkozásodat a legmagasabb szinten optimalizálni, a profitodat pedig maximalizálni.

Számunkra a technológia nem cél, hanem eszköz, amely a leghatékonyabban köti össze a folyamat két végén álló embereket.

Missziónkká vált cégek hatékonyságát növelni és ezzel nagyobb profitot elérni úgy, hogy segítjük őket az ügyfeleik számára maradandó értéket teremteni, egyszerű eszközökkel mégis hatékonyan.

E missziónkat szem előtt tartva, ötvözve a nagyvállalati és az iparági tapasztalatainkkal jött létre az Innovus. Tapasztalt szakemberek vagyunk, akik láttunk sok működő projektet és láttuk azt is, hogy egyes projektek miért fulladnak a legjobb szándék mellett is kudarcba. Látjuk hogy cégekben mennyi kiaknázatlan potenciál van és ugyanakkor mennyi pénzt hagynak az asztalon a rosszul strukturált folyamataik miatt. Tapasztalatunk segít feltárni azokat a pontokat, amik visszavetnek és meggátolnak Téged a fejlődésben és a növekedésben.

Ezeken keresztül már kis módosítással és energiabefektetéssel is komoly eredményeket leszel képes elérni, ugyanakkor társak vagyunk abban is, amikor a növekedés érdekében cégedet új alapokra kell helyezni.

Kollégáink tapasztalatukkal és profizmusukkal – akár kihelyezett projektvezetőként – segítenek mindezt gyakorlatban is megvalósítani.

Nem megmondók vagyunk, hanem megvalósítók. Mi is Veletek játszunk a pályán, ahelyett, hogy a lelátóról kiabálnánk, hogy mit csináljatok.

Nem csak elmondjuk, hogy mit csinálj, a hogyanban is támogatunk.

Neked csak azt kell csinálnod, amiben jó vagy. Alkosd meg a víziódat, állíts fel egy irányt és mi segítünk odavezetni a cégedet.

 

Ez a mi küldetésünk. Ez az Innovus.

Szakértőink

Busa Krisztián – Üzleti Elemző / Tanácsadó / Projektvezető

Krisztián széleskörű banki, telekommunikációs energetikai szektorokat érintő, nemzetközi projekttapasztalattal bíró szakértőnk.
Remek interperszonális és kommunikációs készségeinek köszönhetően képes arra, hogy könnyedén gyűjtse össze a szükséges információkat a legváltozatosabb üzleti szereplőktől, így felmérései során mindig fény derül a lényeges tényezőkre. 15 éves IT pályafutása során több szerepkörben is helyt állt, melynek köszönhetően erős rendszerszemlélete csak tovább gazdagodott. Megtapasztalta a fejlesztői, az üzleti elemzői és a support oldali nézőpontot is, így a projektek során mindezeket könnyedén képviseli egy személyben. Ezzel együtt mindig kikéri az adott szakértők véleményét, és hatékonyan szintetizálja őket.
Krisztián több implementációs projektet végigvezetett már, melyek között szép számmal voltak olyan bevezetések is, amik több országot érintettek. Ezzel együtt továbbra is megvan benne a képesség arra, hogy lemenjen az alapvető építőkövek szintjéig: követelmények, specifikációk, funkcióleírások konkrét megfogalmazásáig. Nagyon gyorsan és effektíven tanul bele az újabb és újabb üzleti területek terminológiájába, szabályszerűségeibe illetve az újabb és újabb technológiákba, így könnyedén bevethető számára új területeken is.
Krisztián mind az üzleti, mind a technológiai oldalon erős megértéssel és háttérrel bíró szakértőnk, aki komoly hozzáadott értéket képvisel a végrehajtandó projektek bármely szakaszában.

Szél Nóra

Szél Nóra – Projektvezető / Tanácsadó / Üzleti elemző 

Nóra pályáját már a kezdetektől végigkövette a projektvezetői és a tanácsadói / üzleti elemzői feladatok összefonódása. Precizitása, lelkiismeretessége és jó analitikus készségei mind az igények felmérésekor és értelmezésekor, mint pedig a projekt megbízható kézben tartásakor stabil alapként szolgálnak. Erős interperszonális készségeinek és személyiségének köszönhetően könnyedén megtalálja a közös hangot a legkülönbözőbb háttérrel bíró projekttagokkal és döntéshozókkal, így hatékonyan működik együtt velük az aktuális folyamatok felméréstől az implementációig. Riportjai mindig átláthatóvá teszik a projekt aktuális előrehaladottságát, ezáltal hozzájárulnak ahhoz, hogy mindig biztosítani tudja saját – és igény esetén az egész projektcsapat – munkájának határidőre való elkészülését.
Nóra dokumentációírásban is jelentős tapasztalattal bír: szoftverfejlesztési projektjei során készített többek között követelményspecifikációkat, tesztterveket, oktatási anyagokat. Munkái részletgazdagok és pontosak, de ezzel együtt áttekinthetőek maradnak.
Mindezeknek köszönhetően jó szívvel ajánljuk nagy önállóságot, de csapatmunkát is igénylő üzleti elemzői vagy projektvezetői feladatok ellátására.

 

Daka Imre – Vezető Tanácsadó / Üzleti elemző 

Vezető Tanácsadó / Üzleti Elemző kollégánk igen gazdag tapasztalati anyagra tett szert az elmúlt 10 évben, amit az IT szektorban töltött. Elemző-tervezőként és tanácsadóként az ügyfelek széles körével volt alkalma megismerkedni: dolgozott multinacionális vállalatokkal, magyar kkv-kkal és részt vett állami projektekben; iparágak tekintetében pedig szintén rengeteg szegmens számára szállított már szoftveres megoldásokat (telekommunikáció, logisztika, pénzintézet…). Mindezeknek köszönhetően rengeteg féle kéréssel és szempontrendszerrel találkozott már, melyek nagyban segítik abban, hogy mindig körültekintően válassza ki az ügyfél számára legoptimálisabb megoldásokat.
Tanácsadói, üzleti elemzői munkája a valós igények megértésén és az aktuális üzleti folyamatok pontos feltérképezésén alapul, mely attitűd már a munka kezdeti fázisában sikeresen megalapozza a partneri viszonyt a döntéshozókkal és az ügyfelekkel. Imre rendszerterveit, követelményspecifikációit is ez az igényesség jellemzi – a stabil szakmaiságot pedig erős technikai háttere biztosítja (az Óbudai Egyetemen végzett mérnök informatikusként). A konkrét funkcionalitás megtervezéskor a felhasználók szempontjait is figyelembe veszi, a bevezetések sikerességét pedig teszttervek készítésével és oktatói tevékenységgel is támogatja.
Nagyon erős MS Dynamics CRM és Cloud kompetenciával bír, de tapasztalata és érdeklődése korántsem korlátozódik ezekre a rendszerekre, így sokszor több, egészen különböző technológiákkal operáló projekten dolgozik egyszerre. Szakmai vezetőként pedig képes egész projekteket végigvezetni az elejétől a végégig, összefogva és támogatva a különböző szakemberek munkáját.